Crema de porros i pomes

 Crema de porros i pomes

Cremes i sopes fredes

La calor fa que durant els mesos d’estiu cerquem plats més lleugers a l’hora d’el.laborar els nostres menús diaris.
Una opció molt nutritiva i alhora refrescant és la de les sopes i cremes fredes. L’oferta és molt àmplia i sinó, aquí anirem penjant algunes de les receptes que ens han agradat mes.

Crema de porros i pomes

Ingredients per a 4 persones

4 porros
4 pomes
50 g de mantega
750 ml d’aigua
500 ml de llet
Sal i pebre

Elaboració

En una cassola amb mantega, saltegeu a foc suau els porros i la poma, tallats a trossos petits, sense que agafin color.
Afegiu l’aigua i la llet i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Tritureu-ho amb la batedora elèctrica i passeu-ho pel colador xinès.
Serviu la crema ben freda acompanyada de crostons de pa fregit o daus de poma ruixada amb llimona.

Bon profit !!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s