Les fruites ‪‎Ecològiques‬ de primavera-estiu.

Les fruites ‪‎Ecològiques‬ de primavera-estiu.

Les fruites ‪#‎Ecològiques‬ de la temporada primavera- estiu.

En aquest moments ens trobem al bell mig de la primavera i estem caminant cap a l’estiu.
A la primavera i a l’estiu es ben sabut que hi ha més varietat de fruita. Aquesta és un aliment imprescindible en la nostra alimentació diària, ja que ens aporta principalment hidrats de carboni simple – que li proporcionen el característic sabor dolç -, vitamines – vitamina C i A entre d’altres- , minerals- com el potassi i el magnesi- , fibra i molta aigua, ja que el 80% de la composició de la fruita és aigua.

Si ens parem a pensar la naturalesa és ben sabia. A la vegada que augmenta la temperatura suem més, amb la conseqüència que perdem aigua i minerals. La naturalesa mateixa ens abasteix de fruites que són riques en aigua, vitamines i minerals. Aquesta situació proporciona a la nostra alimentació diària una aportació extra d’aigua que ens assegura una reposició de l’aigua i dels minerals que necessitem. Amb això no hem d’oblidar que els aliments ja aporten un part de l’aigua que el cos necessita, però l’altre part li hem de proporcionar mitjançant líquids com aigua, infusions, té, sucs, et.

En aquest enllaç podreu trobar un calendari de les fruites de temporada i proximitat de Catalunya, primavera- estiu.

http://blogs.cuina.cat/laconsultademenjasa/files/2011/04/Calendari-fuites-Primavera-estiu.pdf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s