Llavors de Carabassa

Llavors de Carabassa

Les llavors o pipes de carbassa són tremendament beneficioses per al nostre organisme, contenen fins a un 24,5% de proteïnes, àcids grassos i minerals, a més són especialment riques en aminoàcids essencials i en especial en cucurbitita i àcid cucúrbico. Gràcies a la seva composició tenen propietats antiinflamatòries, emol · lients i antiparasitàries.

Segons els especialistes, les pipes de carbassa són ideals per tractar i prevenir determinades afeccions de la pròstata.
La curcubitina de les pipes actua sobre la pròstata i la desinflama frenant malalties com el hiperestatisme.

De la mateixa manera exerceix la mateixa acció sobre el sistema urinari i les seves malalties, encara que aquestes són algunes particularitats, tenen moltes més com l’estimulació de les funcions del pàncrees per regular el control dels nivells de sucre en sang o l’eliminació de mucositat en els pulmons entre d’altres.

També són antiparasitàries, combat els paràsits que puguin allotjar-se en els intestins fent que aquests es desprenguin del tub intestinal.
Resumint, és un d’aquests aliments que hem de tenir en compte i incloure en la nostra dieta i és que a més estan boníssimes! has provat d’incloure-a l’amanida?.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s