Sopa d’all

 Sopa d'all

Una bona sopa d’all per refer-te de les nits de fred

Ingredients

400 grams de pa de “pagès”, 3 alls, 10 ml. d’oli d’oliva verge,
2 litres i ½ de caldo o aigua, 2/3 Ous, Sal i pebre negre

Preparació

Es pelen les dents d’all i es piquen, els ofeguem amb una paella amb oli molt calent. Es deixa tot fins què estigui ben daurat; es remou contínuament per a que no es cremin.

S’escorre l’oli i el guardem. Es talla el pa de pagès a làmines molt fines i ho posem a un caço; hi afegim el pebre i l’oli que ens ha sobrat dels alls, es calenta el caldo o l’aigua i s’aboca damunt del pa i s’afegeix sal.

Es deixa bullir uns 20 minuts tot i es comprova de sal. A continuació es baten ous i s’afegeixen a la sopa preparada.

Aquest plat s’ha de servir calent. Hi ha gent que hi posa més all (al gust) i el pebre hi ha gent què l’afegeix desprès i no es sofregeix.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s