El Cacau

El Cacau

La Xocolata
Els Asteques es referien a la xocolata com “l’aliment dels Deus”. La xocolata té components químics amb efectes neurotransmissors en el cervell i una substància semblant a la cafeïna anomenada “theobromine”, que és un estimulant natural però no tan fort com la cafeïna, amb importants efectes terapèutics
La xocolata conté més antioxidants que el vi negre. El secret de la passió es la combinació d’aquestes dues substàncies…

Protegeix el cor degut als components natural que té, ajuden a relaxar i obrir les artèries, reduint la pressió sanguínia i alliberant la pressió al cor
La xocolata negra té un índex de glicèmia tan baix que no afecta als nivells de sucre a la sang. A més la feniletalamina, allibera endorfines al cervell, que estimulen i donen una agradable sensació de benestar…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s