L’Espinacs

L'Espinacs

Els espinacs són una verdura que ens ajuden a tractar els problemes de l’anèmia, doncs té molt de ferro. El consum habitual augmenta els nivells d’hemoglobina.

Menjar-ne habitualment és un tractament excel•lent contra la caries i per prevenir qualsevol infecció bucal i dental.

S’ha demostrat que té la propietat de protegir les membranes mucoses de l’estómac, i per tant prevenir l’aparició d’úlceres gàstriques.

És una font de beta-carotens i altres compostos útils per la vista. Preveu la deficiència de vitamina A.

Al tenir un contingut alt en potassi i sodi, són molt beneficioses per mantindré estables els nivells de pressió arterial. L’àcid fòlic que conté, contribueix a reduir la hipertensió, a relaxar les venes i a mantindré el flux sanguini adequat.

Els antioxidants que té, enforteixen els músculs, especialment els del cor, que bombegen la sang. És per això que preveu les malalties cardiovasculars i els trastorns coronaris..

El potassi, l’àcid fòlic i altres antioxidants que té, ofereixen beneficis neurològics, entre ells la reducció del risc de patir Alzheimer.

Es podem menjar crues en amanides, escaldades, saltejades, en sopes, cremes i cuinades… són delicioses!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s