Amanida d’arròs amb fruits secs

Amanida d'arròs amb fruits secs

Aquí teniu una recepta de primavera, saborosa i molt nutritiva

Ingredients:

350 g d’arròs
2 Kiwi
2 taronges
2 grapats d’avellanes pelades
2 grapats de panses sense pinyol
1 grapat de pinyons i altres

Elaboració:

En una olla amb aigua abundant i posem una mica de sal i es prem que bulli. Hi afegim l’arròs, i un cop torni a bullir el tindrem el temps que ens indiqui el paquet.

A part, tallarem a trossos petits els kiwis, les taronges o en el seu lloc es poden utilitzar altres fruites, com ara; maduixes, cireres, albercocs, pomes…

Un cop s’ha acabat de bullir l’arròs, s’escorre i es posa en una plata.
Quan ha passat un temps i l’arròs s’ha refredat s’afegeixen les fruites, es posa una estona a la nevera.
Després incorporem els fruits secs.

Podem fer una salsa rosa amb un ou, oli d’oliva i salsa de tomàquet i afegir-la al gust.

Bon Profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s