Amanida de fonoll i pernil

amanida de fonoll i pernil

Aquí teniu una amanida molt fresca i perfumada, el fonoll te una flaira anisada que omple els sentits. Mol adient per fer-la com plat únic (carmanyola) si dineu fora de casa.

Ingredients

Una barreja d’enciams, unes fulles d’espinacs, un bulb de fonoll i si en te fulles també les posem, una poma, unes poques nous, uns daus de codony, unes lames de pernil.

Una vinagreta d’oli d’oliva verge, sal i pebre

I bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s