Sopa freda de tomàquet

sopa de tomàquet

Aquí teniu una sopa refrescant i fàcil de fer, la podeu presentar com un entrant lleuger per acompanyar un plat de carn o peix, o fins i tot, com un aperitiu sorprenent (en un gotet).

Ingredients

2 unitats de iogurt o kefir o crema de soia
1'5 kg tomàquets madurs sense llavors ni pell
4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra
una mica de sal i una mica de pebre
unes fulles d’alfàbrega fresca<a

Amb la batedora triturem els tomàquets sense les llavors ni la pell, afegint-hi la sal, el pebre i el iogurt. Hem de reservar un tomàquet per decorar el plat.

Quan estigui batut, hi afegim un dels iogurts, l’alfàbrega i, al final, l’oli d’oliva per emulsionar la sopa.

A continuació, barregem l’altre iogurt amb el tomàquet que hem reservat, ben picat.

Amb aquesta mescla decorem la sopa.

Serviu la sopa ben freda, com si es tractés d’un gaspatxo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s