Mil fulls amb botifarra del perol i pinya

Una recepta molt agraïda i fàcil de fer. Tan serveix per un entrant con per un sopar. també la podeu fer en porcions individuals.

hojaldre con butifarra del perol y piña

Ingredients

una placa de mil fulls
una botifarra del perol tallada a daus petits
una pinya neta i tallada en làmines
oli d’oliva verge
sal i pebre
algunes herbes per donar-li un toc personal (jo i tenia orenga)

Instruccions

Posem la fulla de massa en una placa de forn amb el paper, amb la punta d’un ganivet fem un tall superficial a tota la rodona de la massa i a un parell de centímetres del borde com si fessis una corona i amb compte de no tallar-la. Amb una forquilla punxem el interior del cercle que hem fet, pintem tota la massa amb una mica d’oli.

Ara disposem la meitat de la pinya tallada dintre del cercle i distribuïm la botifarra per sobre, recobrim amb la resta de la pinya i afegim un raig d’oli, salpebrem i especiem amb les herbes.

Enfornem uns 20/30 minuts amb el forn pre-escalfat a 180º i ja ho teniu.

hojaldre con butifarra del perol y piña1

Podeu canviar la pinya per poma o pera o cireres o …..

La podeu menjar calenta o freda.

Bon Profit !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s