Unes llavors de rosella per a enriquir la dieta.

El color vermell de la rosella o Papaver Rhoeas, és sents dubte el seu distintiu més preuat. Molt característica de zones d’Euràsia i el nord d’Àfrica, aquesta flor amaga un altre valor també molt apreciat, les seves llavors.

Les llavors de la rosella són molt apreciades a la cuina, però també les seves facultats li confereixen gran interès des del punt de vista medicinal.

A la botiga en tenim, d’una petita producció i de ben a prop.

#proximitat #sostenible #saludable

Les llavors de la rosella ja s’utilitzaven en receptes de cuina a Xina o l’Índia, i avui en dia segueix sent un ingredient sofisticat per fer pans, sopes, pastissos o amanides. Per enriquir el iogurt o el suc de taronja i fins i tot soles i ben mastegades.

Té un alt valor nutricional, molt riques en proteïna, minerals i fibra. Només una cullerada de llavors de la rosella aporta 46 calories, 2’5 grams de carbohidrats, 1’5 grams de proteïnes i uns 4 grams de grassa. També aporta grasses saludables com l’Omega-3 i l’Omega-6.

Dues cullerades de llavors de la rosella aporta el 16% de fibra recomanable diàriament. A més una sola cullerada és ja una important font de minerals com el manganès, el calci, el magnesi. També hi trobem fòsfor, coure, ferro, zinc i potassa.

Us invitem doncs a enriquir la vostra dieta amb aquest sofisticat ingredient.

POST_22

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s