Sopa de Nadal

La sopa de galets i carn d’olla, es a casa meva, el plat mes desitjat i el mes aplaudit de tot l’any. Cal fer-lo amb temps i molta paciència, però paga la pena el resultat final.

Ingredients per 8 comensals:

Pel brou:
500 gr. de carn de vedella (conill)
1/2 gallina
1 pollastre
1 peu de porc
1 tros de cansalada
1 os de l’espinada
1 os de pernil (opcional)
250 gr. morro de porc
250 gr. orella de porc
300 gr. botifarra negra
3 botifarres crues
2 pedrers de pollastre
4 pastanagues
2 naps
1 porro
1 xirivia
4 branques d’api
2 cebes
8 patates
300 gr. cigrons (remullats 12 hores)
1/2 col

60 gr. de galets grossos per persona

Per la pilota:
500 gr. carn picada de vedella
500 gr. carn picada de porc
All i julivert
1 ou
molla de pa remullada en llet,
sal i pebre
un pols de canyella

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s